fbpx
OM OS

Et testamente er som en forsikring – det sikrer dine nærmeste en økonomisk tryg fremtid, hvis uheldet er ude. Råd Til Testamente har en mission om at gøre det hurtigt, billigt og simpelt, at få oprettet et testamente af uddannede jurister.

Det er muligt at oprette et testamente helt uden hjælp fra en jurist, men såfremt tvangsarven ikke er fordelt korrekt, eller hvis der er oprettet dispositioner i testamentet som er i strid med arvelovens regler, vil testamentet ikke kunne bruges. Derfor anbefaler vi altid at få bistand af en uddannet jurist, når du skal oprette et testamente.

Vi er jurister som sidder med testamenter og andre arve – og familieretlige dokumenter til hverdag, og kender derfor loven.

Vi vil sikre, at du får oprettet et gyldigt og overskueligt testamente, som afspejler dine ønsker. Vi sætter vore kunder i centrum, og vores opgave er ikke fuldført, før kunden er tilfreds med både den leverede service, og det købte produkt.

Vi har prisgaranti og kan prale med, at være de billigste på markedet.
Ønsker du en uforpligtende samtale, kan du sende os en mail, og vi ringer dig op inden 24 timer.

JOSEFINE ELKJÆR

Cand.jur., Direktør hos Råd til Testamente

Josefine er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og har efter sin jurauddannelse taget efteruddannelse indenfor arveretten, som hun brænder specielt for. Josefine har en bred juridisk erfaring og arbejder til dagligt med at levere professionelt udformede testamenter og arveretlige dokumenter. Josefine lægger stor vægt på, at levere et fejlfrit resultat, som skaber tilfredse kunder.

ELVIRA HARTMUND:

Cand.jur., Hartmund Law

Elvira er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og har udover sin kandidatuddannelse taget videreuddannelse inden for flere relevante retsområder, herunder arveretten. Elvira har stor praktisk erfaring med flere områder inden for juraen og har bl.a. arbejdet i Retten i Helsingør samt i Albertslund kommune. Elvira taler flydende dansk, engelsk og tysk. Elvira er kendt for sin perfektionisme og arbejdsomhed, og går op i detaljen.

JULIAN JENSEN:

Advokat, LL.M

Julian Jensen er uddannet advokat, og har mange års erfaring. Julian arbejder med familie- og arveret, lejeret og køb og salg af fast ejendom mm.. Julian er vores sparrings- og samarbejdspartner, og de fleste ægtepagter udformes af Julian. Han fører desuden civile retssager, og har en bred erfaring. Han tager dermed også gerne imod andre typer af juridiske opgaver.

Lov om juridisk rådgivning

Vi er underlagt Lov om juridisk rådgivning. Vi følger derfor lovens krav. Dette betyder, at du altid modtager en skriftlig genpart af aftalen, inden rådgivningen påbegyndes. Aftalen indeholder nærmere oplysninger om prisen, rådgiverens uddannelse, forsikringsforhold mv.

Forsikringsforhold

Vores kontor består af færdiguddannede jurister, men skulle der alligevel ske en fejl, er vi forsikrede. Alle detaljer vedrørende forsikringen fremgår i det tilbud, som du får tilsendt. Det skal nævnes, at vi endnu ikke har gjort brug af forsikringen.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.
Vi svarer gratis på dine spørgsmål inden 24 timer!

Skriv i formularen nedenfor, eller på: Kontakt@Raad-til-testamente.dk