fbpx
OM OS

OBS: Alle sager overdrages til Julian Jensen Advokat. Samme priser er gældende.

Et testamente er som en forsikring – det sikrer dine nærmeste en økonomisk tryg fremtid, hvis uheldet er ude. Råd Til Testamente har en mission om at gøre det hurtigt, billigt og simpelt, at få oprettet et testamente af uddannede advokater og jurister.

Det er muligt at oprette et testamente helt uden hjælp fra en advokat, men såfremt tvangsarven ikke er fordelt korrekt, eller hvis der er oprettet dispositioner i testamentet som er i strid med arvelovens regler, vil testamentet ikke kunne bruges. Derfor anbefaler vi altid at få bistand af en uddannet jurist, når du skal oprette et testamente.

Vi er jurister som sidder med testamenter og andre arve – og familieretlige dokumenter til hverdag, og kender derfor loven.

Vi vil sikre, at du får oprettet et gyldigt og overskueligt testamente, som afspejler dine ønsker. Vi sætter vore kunder i centrum, og vores opgave er ikke fuldført, før kunden er tilfreds med både den leverede service, og det købte produkt.

Vi har prisgaranti og kan prale med, at være de billigste på markedet.
Ønsker du en uforpligtende samtale, kan du sende os en mail, og vi ringer dig op inden 24 timer.

Lov om juridisk rådgivning

Vi er underlagt Lov om juridisk rådgivning. Vi følger derfor lovens krav. Dette betyder, at du altid modtager en skriftlig genpart af aftalen, inden rådgivningen påbegyndes. Aftalen indeholder nærmere oplysninger om prisen, rådgiverens uddannelse, forsikringsforhold mv.

    Kontakt os

    Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.
    Vi svarer gratis på dine spørgsmål inden 24 timer!

    Skriv i formularen nedenfor, eller på: Kontakt@Raad-til-testamente.dk